Learnconsulting

Curs de Pizzar

Curs de Pizzar

Curs de Pizzar

450RON Autorizat ANC (CNFPAAutorizat
ANC (CNFPA)Cursul de Pizzar- Program autorizat ANC (CNFPA)

Ocupaţia:Pizzar, COD COR 512002

Nr total ore:148(Teorie-43,Practică-105)

DESCRIEREA OCUPAŢIEI:

 Persoana care prepară produse gen “pizza”în vederea comercializarii, recepţionează cantitativ şi calitativ materiile prime şi auxiliare necesare procesului tehnologic de preparare, răspunde de calitatea produselor preparate şi puse în vanzare,respectă regulile igienico-sanitare.

COMPETENŢE VIZATE:

-Comunicarea interactivă la locul de munca, efectuarea muncii în echipă;

-Aplicarea normelor igienico-sanitare,aplicarea NPM şi PSI;

-Aplicarea normelor de protectie a mediului;

-Asigurarea aprovizionării cu materii prime şi auxiliare;

-Organizarea şi intretinerea locului de munca;

-Planificarea activităţii proprii;

-Manipularea,conservarea şi depozitarea materiilor prime şi auxiliare;

-Exploatarea echipamentelor pentru pregatirea semifabricatelor pentru pizza;

-Exploatarea echipamentelor pentru copt;

-Prepararea produslui “pizza”;

-Realizarea decoraţiunilor pentru pizza;

-Ambalarea şi pregătirea pentru comercializare a produselor pizza;

-Asigurarea calităţii produselor.

Metode de formare: Cursul se desfasoara prin intermediul unor metode interactive.

Conditii de acces:- Pregătire generală minimă pentru înscrierea la programul de formare;

-Studii minime obligatorii (conform legii învățământului sau a învățământului obligatoriu raportat la data absolvirii)

 

Program cursuri: 
Cursurile se desfasoara intre orele 16.00-21.00 (40 de ore de instruire - teoretica si practica) in cursul saptamanii si intre orele 09.00- 15.00 in weekend.
Locul desfasurarii: Cursurile se desfasoara in Bucuresti, strada Giacomo Puccini, nr.8A, et.4, cam.7a, sector 2 sau la sediul solicitantului. 
Autorizare: Programul este autorizat potrivit legislatiei în vigoare la nivel national de catre AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI (fost CNFPA). 
Modalitate de examinare: La sfarsitul programului participantii vor sustine in fata unei comisii de evaluatori ANC (CNFPA) un examen ce va consta din: -  test grila; - sustinerea unui proiect elaborat pe durata desfasurarii programului. 
Diploma de absolvire: cursul se va finaliza cu un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv în care sunt mentionate competentele dobândite. 

Tariful cursului - include prestatia formatorilor, costul suportului de curs, taxa de examinare.

Reduceri: Se acorda:

- o reducere de 10% pentru plata anticipata (înscriere si plata tarifului cu 2 saptamâni înainte de începerea cursului) - o reducere de 10% pentru minim 3 cursanti de la aceeasi institutie/organizatie, înscrisi la aceeasi sesiune

- pentru persoane fizice care aduc si alti cursanti, o reducere de 50% pentru a treia persoana inscrisa si gratuit pentru cea de-a patra persoana inscrisa. 
Reducerile nu se cumuleaza. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane din partea aceleiasi organizatii, tariful se negociaza. 
Important:
 Costul cursului se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG 129/2000, republicata. 

Inscrierea la curs se realizeaza individual si presupune urmatorii pasi:1. completarea formularului 2. transmiterea confirmarii platii cursului (scanata) prin e-mail laoffice@learnconsulting.ro. Inscrierea la curs se face în ordinea primirii înregistrarilor pâna la completarea grupelor. 
Plata tarifului de participare se poate face prin virament bancar la Banca Transilvania. Datele pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:
BEST LEARN CONSULTING
Str. Giacomo Puccini, nr. 8A, et.4, cam.7a, sector 2, Bucuresti 
Cod fiscal: RO29420622 
Cod IBAN: RO41 BTRL 0430 1202 D476 28XX Deschis la: Banca Transilvania, Sucursala Bucuresti Unirii

Conditii de anulare a participarii 

Daca participantul anuleaza participarea la curs se vor aplica urmatoarele situatii: - daca participantul se retrage cu peste 15 zile înainte de începerea cursului i se returneaza întregul tarif. - daca participantul se retrage cu 8-14 zile înaintea începerii cursului se retine 30% din suma achitata - daca participantul se retrage cu 7 zile înaintea începerii cursului se retine 100% din suma achitata. In cazul în care Best Learn Consulting anuleaza sau reprogrameaza cursul, din motive ce tin de activitatea acestuia, participantul are dreptul sa solicite: - sa fie înscris automat la urmatoarea sesiune a programului de formare profesionala - sa i se restituie integral suma achitata.

Pentru informatii suplimentare cu privire la acest curs, persoana de contact Alina Niculae, Coordonator program , tel.0730073446/0730073447, e-mail:office@learnconsulting.ro450RON Autorizat ANC (CNFPAAutorizat
ANC (CNFPA)


Orar cursuri

  • In timpul saptamanii
    Intre orele 16:00 - 21:00
  • Weekend
    Intre orele 09:00 - 15:00
vezi orar detaliat


Parteneri