Learnconsulting

Curs expert accesare fonduri europene

Curs expert accesare fonduri europene

Curs expert accesare fonduri europene

600RON Autorizat ANC (CNFPAAutorizat
ANC (CNFPA)Program autorizat ANC (CNFPA)

INVATA SA ACCESEZI BANII EUROPENI SI CONTRIBUIE SI TU LA CRESTREA ABSORBTIEI IN ROMANIA
Program de specializare cu aplicare la nivelul proiectelor finantate din fonduri europene
Obiectivele cursului: dupa absolvirea acestei sesiuni de formare, participantii isi vor dezvolta abilitatile si competentele necesare pentru:
-    Pregatirea elaborarii proiectului,
-    Documentarea in vederea realizarii proiectului,
-    Stabilirea parteneriatelor,
-    Elaborarea proiectului.
Cui se adreseaza: Cursul se adreseaza: personalului din administratia publica centrala si locala, intreprinzatorilor, managerilor cu responsabilitati de dezvoltare a afacerilor, tuturor celor interesati sa isi dezvolte competentele in vederea accesarii fondurilor structurale si de coeziune, tinand cont in special de particularitatile programelor operationale.

Cerinta obligatorie - studii superioare finalizate

Competente profesionale dobandite:

  1. Pregatirea elaborarii proiectului
  2. Documentarea in vederea realizarii proiectului
  3. Stabilirea parteneriatelor
  4. Elaborarea proiectului

Program cursuri:
Cursurile se desfasoara intre orele 16.00-21.00 (40 de ore de instruire - teoretica si practica) in cursul saptamanii si intre orele 09.00- 15.00 in weekend.
Locul desfasurarii: Cursurile se desfasoara in Bucuresti, strada Giacomo Puccini, nr.8A, et.4, cam.7a, sector 2 sau la sediul solicitantului. 
Autorizare: Programul este autorizat potrivit legislatiei în vigoare la nivel national de catre AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI (fost CNFPA). 
Modalitate de examinare: La sfarsitul programului participantii vor sustine in fa ta unei comisii de evaluatori ANC (CNFPA) un examen ce va consta din: -  test grila; - sustinerea  unui proiect elaborat pe durata desfasurarii programului.
Diploma de absolvire: cursul se va finaliza cu un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt mentionate competentele dobandite.
Tariful cursului - include prestatia formatorilor, costul suportului de curs, taxa de examinare, pauzele de cafea.

Reduceri: Se acorda:

- o reducere de 10% pentru plata anticipata (înscriere si plata tarifului cu 2 saptamâni înainte de începerea cursului) - o reducere de 10% pentru la aceeasi sesiune 

-  pentru persoane fizice care aduc si alti cursanti, o reducere de 50% pentru a treia persoana inscrisa si gratuit pentru cea de-a patra persoana inscrisa.
Reducerile nu se cumuleaza. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane din partea aceleiasi organizatii, tariful se negociaza. 
Important:
Costul cursului se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG 129/2000, republicata. 

Inscrierea la curs se realizeaza individual si presupune urmatorii pasi:1. completarea formularului 2. transmiterea confirmarii platii cursului (scanata) prin e-mail la office@learnconsulting.ro. Inscrierea la curs se face în ordinea primirii înregistrarilor pâna la completarea grupelor.
Plata tarifului de participare se poate face prin virament bancar la Banca Transilvania. Datele pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:
BEST LEARN CONSULTING
Str. Giacomo Puccini, nr. 8A, et.4, cam.7a, sector 2, Bucuresti 
Cod fiscal: 29420622 
Cod IBAN: RO41 BTRL 0430 1202 D476 28XX Deschis la: Banca Transilvania, Sucursala Bucuresti Unirii

Conditii de anulare a participarii 

Daca participantul anuleaza participarea la curs se vor aplica urmatoarele situatii: - daca participantul se retrage cu peste 15 zile înainte de începerea cursului i se returneaza întregul tarif. - daca participantul se retrage cu 8-14 zile înaintea începerii cursului se retine 30% din suma achitata - daca participantul se retrage cu 7 zile înaintea începerii cursului se retine 100% din suma achitata. In cazul în care Best Learn Consulting anuleaza sau reprogrameaza cursul, din motive ce tin de activitatea acestuia, participantul are dreptul sa solicite: - sa fie înscris automat la urmatoarea sesiune a programului de formare profesionala - sa i se restituie integral suma achitata.

Pentru informatii suplimentare cu privire la acest curs, persoana de contact este Delcea Cosmin, Coordonator program , tel.0730073446/0730073447, e-mail: office@learnconsulting.ro.600RON Autorizat ANC (CNFPAAutorizat
ANC (CNFPA)


Orar cursuri

  • In timpul saptamanii
    Intre orele 16:00 - 21:00
  • Weekend
    Intre orele 09:00 - 15:00
vezi orar detaliat


Parteneri