Learnconsulting

Curs inspector resurse umane

Curs inspector resurse umane

Curs inspector resurse umane

600RON Autorizat ANC (CNFPAAutorizat
ANC (CNFPA)CURS INSPECTOR RESURSE UMANE - Program autorizat ANC (CNFPA)

Obiectivele cursului: dupa absolvirea acestei sesiuni de formare, participantii isi vor dezvolta abilitatile si competentele necesare pentru:

-          Intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului

-          Organizarea, recrutarea si selectia personalului

-          Intocmirea si gestionarea carnetelor de munca ale personalului

-          Intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat

-          Vor invata sa lucreze in echipa

-          Se vor putea dezvolta profesional

-          Vor putea oferi informatii privind problemele de personal

-          Isi vor planifica activitatea proprie

-          Vor putea administra baza de date de evidenta a personalului utilizand PC-ul

Metode de formare: Cursul de “Inspector Resurse Umane” derulat de catre compania noastra se diferentiaza de alte oferte de pe piata in primul rand datorita structurii cursului si a tehnicilor si metodelor personalizate pentru fiecare grupa de participanti. Programul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, se bazeaza pe interactivitate, aplicatii, exercitii si ofera participantilor posibilitatea de a-si dezvolta rapid aptitudinile, abilitatile si competentele specifice Inspectorului de resurse umane.

Cerinta obligatorie- studii superioare finalizate.

Competente profesionale dobandite:

 1. Intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului
 2. Organizarea recrutarii si selectiei personalului
 3. Intocmirea dosarului de pensionare;
 4. Intocmirea statului de plata pentru personalul incadrat;
 5. 5.      Intocmirea si depunerea declaratiilor privind contributiile la Bugetul de Stat.

Cui se adreseaza: Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa inceapa o cariera in Resurse Umane sau care isi desfasoara activitatea in acest domeniu si vor sa-si aprofundeze si certifice cunostintele.
Specialistii in probleme de personal si pregatire profesionala a personalului presteaza servicii administrative legate de politica de personal, in special in ce priveste recrutarea sau formarea profesionala a personalului, analiza locurilor de munca si orientarea profesionala; intocmesc materiale de informare profesionala si acorda consultatii celor interesati in legatura cu perspectivele de ocupare, alegerea unei cariere, instruire sau formare complementara.

Program cursuri:
Cursurile se desfasoara intre orele 16.00-21.00 (40 de ore de instruire - teoretica si practica) in cursul saptamanii si intre orele 09.00- 15.00 in weekend.
Locul desfasurarii:
Cursurile se desfasoara in Bucuresti, strada Baia de Arama, nr. 1, bl. A, tronson A3, et.1, ap. 91, sector 2 sau la sediul solicitantului. 
Autorizare: Programul este autorizat potrivit legislatiei în vigoare la nivel national de catre AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI (fost CNFPA)
Modalitate de examinare:
 La sfârsitul programului participantii vor sustine in fata unei comisii de evaluatori ANC (CNFPA) un examen ce va consta din:
 -  test grila; 
-  sustinerea unui proiect elaborat pe durata desfasurarii programului
Diploma de absolvire:
cursul se va finaliza cu un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv în care sunt mentionate competentele dobândite.
Tariful cursului - include prestatia formatorilor, costul suportului de curs, taxa de examinare.

Reduceri: Se acorda:

- o reducere de 10% pentru plata anticipata (înscriere si plata tarifului cu 2 saptamâni înainte de începerea cursului) - o reducere de 10% pentru minim 3 cursanti de la aceeasi institutie/organizatie, înscrisi la aceeasi sesiune 

- pentru persoane fizice care aduc si alti cursanti, o reducere de 50% pentru a treia persoana inscrisa si gratuit pentru cea de-a patra persoana inscrisa.
Reducerile nu se cumuleaza. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane din partea aceleiasi organizatii, tariful se negociaza. 
Important:
Costul cursului se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG 129/2000, republicata. 

Inscrierea la curs se realizeaza individual si presupune urmatorii pasi:1. completarea formularului 2. transmiterea confirmarii platii cursului (scanata) prin e-mail la office@learnconsulting.ro. Inscrierea la curs se face în ordinea primirii înregistrarilor pâna la completarea grupelor.
Plata tarifului de participare se poate face prin virament bancar la Banca Transilvania.

Datele pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:
BEST LEARN CONSULTING
Str. Giacomo Puccini, nr.8A, et.4, cam.7a, sector 2, Bucuresti 
Cod fiscal: 29420622 
Cod IBAN: RO41 BTRL 0430 1202 D476 28XX Deschis la: Banca Transilvania, Sucursala Bucuresti Unirii

Conditii de anulare a participarii 

Daca participantul anuleaza participarea la curs se vor aplica urmatoarele situatii: - daca participantul se retrage cu peste 15 zile înainte de începerea cursului i se returneaza întregul tarif. - daca participantul se retrage cu 8-14 zile înaintea începerii cursului se retine 30% din suma achitata - daca participantul se retrage cu 7 zile înaintea începerii cursului se retine 100% din suma achitata. In cazul în care Best Learn Consulting anuleaza sau reprogrameaza cursul, din motive ce tin de activitatea acestuia, participantul are dreptul sa solicite: - sa fie înscris automat la urmatoarea sesiune a programului de formare profesionala - sa i se restituie integral suma achitata.

Pentru informatii suplimentare cu privire la acest curs, persoana de contact este Niculae Alina, Coordonator program , tel.0730073446/0730073447, e-mail: office@learnconsulting.ro.600RON Autorizat ANC (CNFPAAutorizat
ANC (CNFPA)


Orar cursuri

 • In timpul saptamanii
  Intre orele 16:00 - 21:00
 • Weekend
  Intre orele 09:00 - 15:00
vezi orar detaliat


Parteneri