Learnconsulting

Curs manager de proiect

Curs manager de proiect

Curs manager de proiect

600RON Autorizat ANC (CNFPAAutorizat
ANC (CNFPA)CURS MANAGER PROIECT - Program autorizat ANC (CNFPA)

Obiectivele cursului: dupa absolvirea acestei sesiuni de formare, participantii isi vor dezvolta abilitatile si competentele necesare pentru:

-          Intelegerea conceptului de management de proiect;

-          Utilizarea instrumentelor specifice managementului de proiect;

-          Dezvoltarea abilitatilor de planificare a resurselor în cadrul unui proiect;

-          Dezvoltarea abilitatilor de monitorizare si evaluare a unui proiect;

-          Dezvoltarea abilitatilor de evaluare a riscului în cadrul unui proiect.

Metode de formare: Cursul se desfasoara prin intermediul unor metode interactive, dupa un model folosit in S.U.A.
Cui se adreseaza:- managerilor din diferite companii nationale si multinationale implicati în conducerea proiectelor companiilor, care coordoneaza echipe;- membrilor în diferite echipe de proiect,- reprezentantilor administratiei publice, reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale, - oricarei persoane care prin natura slujbei este implicata în elaborarea sau implementarea de proiecte,- oricarei persoane interesate de domeniul managementului de proiect, al finantarilor europene, in special al Fondurilor Structurale;- oricarei persoane dornice sa îsi îmbunatateasca activitatea, indiferent de domeniu, prin acumularea de cunostinte si dobandirea de abilitati care sa ii permita o mai buna planificare, organizare, implementare si monitorizare a propriei activitati.

Cerinta obligatorie - studii superioare finalizate.

Competente profesionale dobandite:

 1. Stabilirea scopului proiectului
 2. Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului
 3. Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului
 4. Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect
 5. Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
 6. Managementul riscurilor
 7. Managementul echipei de proiect
 8. Managementul comunicarii in cadrul proiectului
 9. Managementul calitatii proiectului

Program cursuri:
Cursurile se desfasoara intre orele 16.00-21.00 (40 de ore de instruire - teoretica si practica) in cursul saptamanii si intre orele 09.00- 15.00 in weekend.
Locul desfasurarii: Cursurile se desfasoara in Bucuresti, strada Giacomo Puccini, nr.8A, et.4, cam.7a, sector 2 sau la sediul solicitantului. 
Autorizare: Programul este autorizat potrivit legislatiei în vigoare la nivel national de catre AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI (fost CNFPA). 
Modalitate de examinare: La sfarsitul programului participantii vor sustine in fata unei comisii de evaluatori ANC (CNFPA) un examen ce va consta din: -  test grila; - sustinerea unui proiect elaborat pe durata desfasurarii programului. 
Diploma de absolvire: cursul se va finaliza cu un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv în care sunt mentionate competentele dobândite. 

Tariful cursului - include prestatia formatorilor, costul suportului de curs, taxa de examinare.

Reduceri: Se acorda:

- o reducere de 10% pentru plata anticipata (înscriere si plata tarifului cu 2 saptamâni înainte de începerea cursului) - o reducere de 10% pentru minim 3 cursanti de la aceeasi institutie/organizatie, înscrisi la aceeasi sesiune

- pentru persoane fizice care aduc si alti cursanti, o reducere de 50% pentru a treia persoana inscrisa si gratuit pentru cea de-a patra persoana inscrisa.
Reducerile nu se cumuleaza. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane din partea aceleiasi organizatii, tariful se negociaza. 
Important:
Costul cursului se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG 129/2000, republicata. 

Inscrierea la curs se realizeaza individual si presupune urmatorii pasi:1. completarea formularului 2. transmiterea confirmarii platii cursului (scanata) prin e-mail la office@learnconsulting.ro. Inscrierea la curs se face în ordinea primirii înregistrarilor pâna la completarea grupelor.
Plata tarifului de participare se poate face prin virament bancar la Banca Transilvania. Datele pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:
BEST LEARN CONSULTING
Str. Giacomo Puccini, nr. 8A, et.4, cam.7a, sector 2, Bucuresti 
Cod fiscal: 29420622 
Cod IBAN: RO41 BTRL 0430 1202 D476 28XX Deschis la: Banca Transilvania, Sucursala Bucuresti Unirii

Conditii de anulare a participarii 

Daca participantul anuleaza participarea la curs se vor aplica urmatoarele situatii: - daca participantul se retrage cu peste 15 zile înainte de începerea cursului i se returneaza întregul tarif. - daca participantul se retrage cu 8-14 zile înaintea începerii cursului se retine 30% din suma achitata - daca participantul se retrage cu 7 zile înaintea începerii cursului se retine 100% din suma achitata. In cazul în care Best Learn Consulting anuleaza sau reprogrameaza cursul, din motive ce tin de activitatea acestuia, participantul are dreptul sa solicite: - sa fie înscris automat la urmatoarea sesiune a programului de formare profesionala - sa i se restituie integral suma achitata.

Pentru informatii suplimentare cu privire la acest curs, persoana de contact Delcea Cosmin, Coordonator program , tel.0730073446/0730073447, e-mail: office@learnconsulting.ro600RON Autorizat ANC (CNFPAAutorizat
ANC (CNFPA)


Orar cursuri

 • In timpul saptamanii
  Intre orele 16:00 - 21:00
 • Weekend
  Intre orele 09:00 - 15:00
vezi orar detaliat


Parteneri