ROMVAC a deschis prima farmacie veterinară din Slobozia

Farmacia romvac. Ultimele NOUTATI

Conținutul

  farmacia romvac ce unguent pentru entorsa articulației cotului

  Potrivit prof. Emanoil Ceaușu foto jos de la Victor Babeș, rezultatele obținute cu bolnavii sunt un semn că noul tratament este unul cu o eficiență mare.

  farmacia romvac dureri dureroase la nivelul articulațiilor noaptea

  Produs din oul de găină Noua linie de produse are acţiune ţintită pentru rezolvarea celor mai dificile cazuri de infecţie, cu rezistență la antibiotice, având la bază o descoperire datând dindar care a fost complet uitată de către oamenii de ştiinţă şi medici. Klemperer a arătat că o găină cu un anumit agent patogen are capacitatea să producă o imunoglobulină specializată — IgY, pe care o transferă în oul său pentru a asigura imunitatea puilor împotriva virusului cu era infectată sau imunizată pasărea-mamă.

  farmacia romvac tratamentul durerii de umăr

  Pornind de la această descoperire, cercetătorii ROMVAC au dezvoltat un tratament revoluționar ce au la bază farmacia romvac tip de imunoglobulină şi care a avut rezultate excepţionale în cazurile ce prezentau rezistenţă la antibiotice. În mediu steril, găinile farmacia romvac vaccinate împotriva unei infecții cu o anumită bacterie sau virus, iar după trei zile, ouăle pe care le produce ajung să conțină o cantitate suficientă de imunoglobulină IgY împotriva respectivului agent patogen.

  Vindecarea infecțiilor, în câteva zile Cercetătorii de la ROMVAC farmacia romvac au creat doar un tratament revoluționar, ci și un kit special cu care medicii umani și veterinari pot stabili cu exactitate care este agentul patogen care a provocat infecția pacietului sau a animalului.

  farmacia romvac Inflamația șoldului provoacă

  Vindecarea se face în câteva zile. După identificarea virusului, dacă nu îl avem încă în gama noastră, putem obține tratamentul pentru el în 65 de zile.