Learnconsulting

Curs formator de formatori

Curs formator de formatori

Curs formator de formatori

600RON Autorizat ANC (CNFPAAutorizat
ANC (CNFPA)CURS FORMATOR DE FORMATORI, MAI MULT DECAT FORMATOR
Program autorizat ANC (CNFPA)

Acest curs va ajuta sa deveniti trainer-ul de la care oamenii chiar au ce invata!

Obiectivul cursului:
Participantii isi vor dezvolta abilitatile si competentele necesare pentru:

- Pregatirea formarii
- Realizarea activitatilor de formare 
- Evaluarea participantilor la formare 
- Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare 
- Marketing-ul formarii 
- Proiectarea programelor de formare 
- Organizarea programelor si a stagiilor de formare 
- Elaborarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

Metode de formare:
Cursul de Formator de formatori derulat de catre compania noastra se diferentiaza de alte oferte de pe piata in primul rand datorita structurii cursului si a tehnicilor si metodelor personalizate pentru fiecare grupa de participanti. Cursul se desfasoara prin intermediul unor metode interactive, dupa un model folosit in S.U.A. si Marea Britanie propus de profesorul David Simmonds din cadrul Universitatii Westminster. Acest aspect favorizeaza procesul de invatare, astfel incat viitorii formatori sa stie sa dezvolte cat mai bine activitati de formare si dezvoltare a competentelor profesionale. 

Cui se adreseaza:
Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa inceapa o cariera in training,  cat si formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai informale.

Cerinta obligatorie - studii superioare finalizate.

Competente profesionale dobandite:

 1. Pregatirea formarii
 2. Realizarea activitatilor de formare
 3. Evaluarea participantilor la formare
 4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
 5. Marketing-ul formarii
 6. Proiectarea programelor de formare
 7. Organizarea programelor si a stagiilor de formare
 8. Elaborarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

Program cursuri: 
Cursurile se desfasoara intre orele 16.00-21.00 (40 de ore de instruire - teoretica si practica) in cursul saptamanii si intre orele 09.00- 15.00 in weekend. 
Locul desfasurarii:
 Cursurile se desfasoara in Bucuresti, strada Giacomo Puccini, nr.8A, et.4, cam. 7a, sector 2  sau la sediul solicitantului. 
Autorizare: Programul este autorizat potrivit legislatiei în vigoare la nivel national de catre AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI (fost CNFPA)
Modalitate de examinare:
 La sfârsitul programului participantii vor sustine in fata unei comisii de evaluatori ANC (CNFPA) un examen ce va consta din:
 -  test grila; 
 -  sustinerea unui proiect elaborat pe durata desfasurarii programului
Diploma de absolvire: 
cursul se va finaliza cu un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv în care sunt mentionate competentele dobândite.
Tariful cursului - include prestatia formatorilor, costul suportului de curs, taxa de examinare.

Reduceri: Se acorda:

- o reducere de 10% pentru plata anticipata (înscriere si plata tarifului cu 2 saptamâni înainte de începerea cursului) - o reducere de 10% pentru minim 3 cursanti de la aceeasi institutie/organizatia 

- pentru persoane fizice care aduc si alti cursanti, o reducere de 50% pentru a treia persoana inscrisa si gratuit pentru cea de-a patra persoana inscrisa. 
Reducerile nu se cumuleaza. Pentru grupuri mai mari de 15 persoane din partea aceleiasi organizatii, tariful se negociaza. 
Important:
 Costul cursului se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG 129/2000, republicata. 

Inscrierea la curs se realizeaza individual si presupune urmatorii pasi: 1.completarea formularului ; 2.transmiterea confirmarii platii cursului (scanata) prin e-mail laoffice@learnconsulting.ro. Inscrierea la curs se face in ordinea primirii înregistrarilor pâna la completarea grupelor. 
Plata tarifului de participare se poate face prin virament bancar la Banca Transilvania. Datele pentru efectuarea platii sunt urmatoarele:
BEST LEARN CONSULTING
Str. Giacomo Puccini, nr.8A, et.4, cam.7a,  sector 2, Bucuresti 
Cod fiscal: 29420622 
Cod IBAN: RO41 BTRL 0430 1202 D476 28XX Deschis la: Banca Transilvania, Sucursala Bucuresti Unirii.

Conditii de anulare a participarii 

Daca participantul anuleaza participarea la curs se vor aplica urmatoarele situatii: - daca participantul se retrage cu peste 15 zile înainte de începerea cursului i se returneaza întregul tarif. - daca participantul se retrage cu 8-14 zile înaintea începerii cursului se retine 30% din suma achitata - daca participantul se retrage cu 7 zile înaintea începerii cursului se retine 100% din suma achitata. In cazul în care Best Learn Consulting anuleaza sau reprogrameaza cursul, din motive ce tin de activitatea acestuia, participantul are dreptul sa solicite: - sa fie înscris automat la urmatoarea sesiune a programului de formare profesionala - sa i se restituie integral suma achitata.

Pentru informatii suplimentare cu privire la acest curs, persoana de contact este Niculae Alina, Coordonator program , tel.0730073446/0730073447, e-mail:office@learnconsulting.ro.

 
600RON Autorizat ANC (CNFPAAutorizat
ANC (CNFPA)


Orar cursuri

 • In timpul saptamanii
  Intre orele 16:00 - 21:00
 • Weekend
  Intre orele 09:00 - 15:00
vezi orar detaliat


Parteneri