epansament articular

Pansament articular. Dr. Mihai Rascu | Intrebari si raspunsuri

Condromalacia rotuliana poate provoca dureri si la nivelul degetelor? Ce pansament articular fi?

Dr Mihai Rascu Leziunile de menisc au indicatie chirurgicala artroscopica dar este important si gradul gonartrozei. Osteoporoza nu influenteaza rezultatele artroscopiei. Buna ziua cu o pansament articular in urma am fost operata de sinovita vilonodulara pigmentata la glezna: ma simt bine deci nu am dureri pot sa merg dar problema este ca nu pot sa ândoi de tot piciorul de la glezna dor puțin pot sa il ândoi. Glezna va reveni la normal sau deja asa va ramiine? Dr Mihai Rascu Dupa o perioada de recuperare medicala de cel putin 1 luna ,glezna cel mai probabil va reveni la normal dar exista riscul unei recidive viitoare a sinovitei vilonodulare.

La noi puteți face o consultație la Terapia Durerii. Daca a aparut rosu in gat, trtebuie vazut de pediatru.

  • Remediu eficient pentru artroza articulației șoldului
  • ICD M Epansament articular, altele — Lista Medicamentelor Mediately

Doctorul ortoped mi-a zis ca este mai bine sa îl operez in prima faza am fost de acord dar după 2 ore m-am răzgândit și durere a rotulei articulației șoldului sa spus sa port ghipsul care și sa pus timp de 6 săptămâni și după care mi se va pune alt ghips mai mic încă 6 săptămâni.

Am fost marți la control la o clinica privată și mi sa spus ca a pansament articular sa se sudeze dar domnul doctor ortoped mi-a spus sa mai stau 5 săptămâni cu ghipsul care mi-a fost pus.

Epansament articular

Și mi sa pansament articular spus ca dacă am refuzat operația pot sa fac osteoporoza nu am înțeles prea ganglionii și articulațiile doare. Întrebarea mea este pentru dumneavoastră la ce complicații sau la ce probleme sa ma aștept pe viitor. Va Multumesc Dr. Este foarte important dacă fractura este cu sau fără deplasare.

Dacă fragmentele de os fracturate s-au deplasat, articulația se va vindeca cu neregularități și în viitor va suferi un proces de uzură.

În acest caz, prin operație se încearcă așezarea fragmentelor la locul lor și fixarea în poziție. Dacă ați avut o fractură fără deplasare, pansament articular spera intr-o vindecare bună. Extragerea materialului de sinteză nu e obligatorie, cu condiția ca implantul să fie de calitate bună și să nu existe motive speciale. Daca sufăr de platfus, acest lucru este indicat de doctor in interpretarea RMN-ului?

As dori sa știu daca este posibila diagnosticarea aceasta prin RMN! Important e examenul clinic și pansament articular în încărcare. Am facut un RMN la articlatai temporo mandibulara si am urmatorul rezultat: Dislocare anterioara a discului articular la nivelul articulatiei temporo-mandibulare drepte in pozitia cu gura inchisa, ce se reduce in pozitia cu gura deschisa, cu modificari secundare degenerative ale discului si aspect neomogen, fragmentat al acestuia.

Modificari de sinuzita maxilara stanga. As vrea sa stiu daca rezltatul reprezinta o boala care necesita tartament si sa fac programare la medic aici unde ma aflu. Dureri am insa mai am si alte probleme care le pot cauza. Ce inseamna ce scrie in RMN. ESte vorba de artrita? Am și eu o mare problemă. Am căzut de pe un scaun azi dimineața și după pansament articular 2 ore nu mai pot pune piciorul jos. Mă doare foarte rău laba piciorului.

Ortopedie si traumatologie

Mi-am dat cu sindolor fel sperând că pot cobora până jos să-mi fac o radiografie. Problema este că primele trei degete sunt amorțite și nu pot sa le mișcvă rog să-mi dați un sfat ce fel sa procedez. Va multumesc Dr. Trebuie să va prezentați de urgență la un serviciu de ortopedie pentru a verifica dacă ghipsul trebuie schimbat. A aparut brusc o durere la Soldul Stang acum aprox.

Nu am cazut, nu m-am lovitcred ca ceva intoarcere sau o fortare la care nu am cum sa retin ca am realizat.

pansament articular durere agitată în articulația umărului

Este o durere locala acolo in sold si nu ma pot deplasa decit greu mai ales la trepela mersul normal mai merge. Iar dupa aceste zile am folosit o crema care a ajutat si nu am mai luat ketonal. Dar am fost nevoit sa fac miscare si s-a intensificat din nou durerea.

Dar cu cit fac miscare cu atit revine durerea la sold si nu trece decit cu Calmante. Ce ar putea fi si ce tratament ar trebui sa iau? Nu am avut niciodata probleme la soldul stang.

Studii imagistice Radiografia articulatiilor dureroase arata rar anomalii cum este osteopenia, coloabarea spatiului articular sau eroziuni. Rezonanta magnetica a umarului arata bursita subacromiala si subdeltoidiana si sinovita glenohumerala la marea majoritate a pacientilor.

Mentionez ca imi este frica in aceste zile sa ma duc in spital sau policlinica la medic. E greu de spus doar din relatare care e cauza durerii.

Probabil sunt necesare și anumite investigații. Pe 3 august am avut o operație bimaleolara la glezna pansament articular. Am avut adaugate 8 suruburiunul a fost scos după 2 luni de la operație. De atunci am început să fac recuperare și să pun piciorul în pământ. De 3 săptămâni am început să am dureri mari de gleznă și să mă deranjeaze la mers. Ași dori să știu dacă e normal sau ar trebuii să sun doctorul.

pansament articular ce medicamente pentru artrita reumatoida

Ar putea exista o complicație din cauza suruburilor? Am mai avut probleme în trecut cu niște fire de operație care trebuiau să se topească într-un an, dar corpul le-a respins făcând găuri în țesut până la expulsarea lor.

Hidrartroză

Mulțumesc frumos! Nu ar trebui să fie dureri la aproape un an.

Dacă revărsatul epanșamentul lichidian articular, este destul de abundent, el poate provoca o jenă funcțională datorită tensionării articulației, însoțită de limitarea mai mult sau mai puțin pronunțată a mobilității articulației. Cel mai frecvent, apare în articulația genunchiului și este recidivantă. Genunchiul este singura articulație la nivelul căreia hidrartroza este abundentă și perceptibilă la examenul clinic. Cele mai frecvente cauze sunt traumatismele articulare entorse etcleziuni meniscale, infecții cronice sifilis, tuberculoză etcinflamații articulare reumatism articularformațiuni benigne în interiorul articulațiilor lipoameboli infecțioase generale ale organismului meningită, tifos, afecțiuni ale sistemului nervos tabes, siringomielie.

Nu cred să fie legat de firele de sutură, dar trebuie găsită cauza durerii. Isi revine de la sine sau trebuie sa merg la un medic?

pansament articular face rănile articulațiilor cu varicelă

Trebuie sa stau cu piciorul in sus, sa ma dau cu unguente? Până atunci mențineți piciorul ridicat și aplicați Lasonil. Sunt sportiva și acum câteva luni am aflat printr-un RMN ca la nivelul gleznei exista un edem navicular.

epansament articular

Am urmat un tratament cu antiinflamatoare, iar de curând am făcut încă un RMN din care a reieșit ca edemul este in remisie, însă încă simt durere la nivelul gleznei.

As dori sa știu daca imobilizarea cu ghips a acesteia ar duce la o vindecare mai rapida. Daca nu, ce alte modalități de vindecare as putea încerca? Posibile cauze ar fi pansament articular de stres, sau sindromul de navicular accesor, fiecare cu tratament specific. Dacă ceea ce ați făcut până acum a funcționat asta e bine și mai pansament articular unguent antiinflamator sportivi stabiliți impreuna cu ortopedul și kinetoterapeutul orarul întoarcerii la sport.

Care este repausul recomandat.

pansament articular care unguent este mai bun pentru inflamația articulară

Ritmul recuperării trebuie sa-l discutați cu medicul care va tratează. Probabil vă veți putea mobiliza pe la săptămâni. Nu știu precis dacă asta e situația și în cazul Dvs. Întrebarea mea este :dacă este normal ca unui pacient cu fractura de membru superior sa nu i se prescrie anticuagulant?