CLAFEN CREMA 1% | Farmacie Online

Clafen crema

Conținutul

  clafen crema

  Grupa farmacoterapeutică: antiinflamatorii nesteroidiene de uz top. Indicaţii terapeutice Afecţiuni inflamatorii şi traumatisme ale tendoanelor, ligamentelor, muşchilor şi articulaţiilor. Edeme postoperatorii şi posttraumatice.

  clafen crema

  Produsul nu trebuie aplicat pe mucoase, mai ales la nivel ocular. În cazul utilizării timp îndelungat, se recomandă purtarea de mănuşi de către persoanele care aplică crema. Atenţionări speciale Produsul se administrează numai la adulţi, datorită absenţei studiilor clafen crema siguranţă la copii.

  Clafen contine ca substanta activa diclofenac care face parte din clasa de medicamente cunoscute sub denumirea de antiinflamatoare nesteroidiene AINS de uz local. Este utilizat in tratamentul local simptomatic la adulti pentru reducerea durerii si inflamatiei: - musculare sau osteoarticulare de origine reumatica; - in cazul edemelor postoperatorii si posttraumatice de exemplu entorse ; - musculare sau osteoarticulare de natura traumatica traumatisme usoare ale tendoanelor, muschilor, ligamentelor etc.

  Sarcina şi alăptarea Produsul se administrează în primele 5 luni de sarcină numai dacă este absolut necesar; începând din luna a 6-a utilizarea sa este contraindicată, datorită riscului de toxicitate cardiopulmonară fetală, determinat de eventuala sa absorbţie sistemică marcată, în caz de administrare în doze mari, aplicate frecvent şi timp îndelungat.

  Produsul se administrează numai la adulţi.

  clafen crema

  După fiecare utilizare, mâinile se spală atent. Reacţii adverse Reacţii locale: rar, apar manifestări alergice cutanate pruriginoase sau de tip eritem localizat.

  clafen crema

  Reacţii de hipersensibilitate: — dermatologice; — respiratorii: foarte rar apar crize de astm bronşic îndeosebi la pacienţii cu hipersensibilitate la anti-inflamatoarele nesteroidiene AINS ; — generale: foarte rare reacţii de tip anafilactic şi în caz de absorbţie cutanată crescută.

  Alte reacţii adverse sistemice comune AINS de exemplu digestive şi renale pot să apară în funcţie de absorbţia cutanată crescută a substanţei active, cantitatea mare de cremă aplicată, suprafaţa largă de aplicare, prezenţa leziunilor cutanate, durata lungă a tratamentului clafen crema utilizarea de pansamente ocluzive. Totuşi, în acest caz, suprafaţa pe care s-a aplicat crema trebuie spălată cu o cantitate mare de apă.

  Păstrare A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

  clafen crema

  A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Ambalaj Cutie osteoartroza tratamentului articulațiilor mari un tub conţinând 20 g cremă.

  Cutie clafen crema un tub conţinând 40 g cremă. Valea Lupului Nr.

  Clafen crema 40 g IS Prospect Clafen crema 40 g IS Mergeti la produs Cititi cu atentie si in intregime acest prospect, deoarece el contine informatii importante pentru dumneavoastra. Acest medicament este disponibil fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, este necesar sa utilizati Clafen cu atentie, pentru a obtine cele mai bune rezultate. S-ar putea sa fie necesar sa-l recititi.