Introducere

Structura piciorului, Afectiunile piciorului si gleznei

Posted By Health Life Media Team on septembrie 26, Last Updated on septembrie 26, Piciorul este sub o cantitate persistentă de stres și presiune în fiecare zi.

gel cremă pentru articulații bunic secret

Piciorul inferior la starea picioarelor, inclusiv activitatea leu, ocupație, condiții de sănătate și pantofi sau protecția piciorului. Cu toate acestea, marea majoritate a problemelor piciorului apar direct datorită pantofilor.

Ultimele stiri

Structura piciorului combinat cu pantofii care se potrivesc perfect picioarelor tale. Piciorul este o parte extrem de complexă a corpului. În acest articol, vom discuta care sunt părțile piciorului și cum funcționează piciorul.

dimineața articulațiile degetelor doare când sunt îndoite

Există câteva structuri importante Structura oaselor și scheletului piciorului, cu talusul sau osul gleznei, care fac parte din articulația structura piciorului. Cele două oase ale piciorului inferior sunt numite tibia cea mai mare și fibula cea mai mică combinată la articulația gleznei pentru a forma o structură foarte stabilă, cunoscută sub numele de articulație mortistică și tenon.

Anatomia piciorului

Structura mortisei și tenonului este cunoscută în tâmplărie și meșteșugari care folosesc această articulație pentru a construi clădiri mari pentru mobilier.

Această structură este foarte stabilă și are un comportament previzibil.

 1. Autor: Drăgulin Oana Piciorul reprezinta baza flexibila si elastica prin care corpul isi pastreaza pozitia verticala in timpul miscarii.
 2. Tratamentul articulației degetului mare de pe mâna stângă
 3. Dureri în genunchi după
 4. Articulația gleznei este o structură foarte stabilă, cunoscută sub numele de morteză, care permite mobilitatea piciorului în sus și în jos.
 5. Exacerbarea unguentelor pentru osteochondroză
 6. Degetul in ciocan — Degetul in gheara — vezi mai multe Degetul in gheara si degetul in ciocan, sunt afectiuni destul de comune la persoanele care poarta pantofi nepotriviti.
 7. De ce rănesc articulațiile șoldului la întindere

Cele două oase care cuprind porțiunea din spate a piciorului sunt uneori menționate ca piciorul din spate se numesc talus și calcaneus sau os de toc. Talusul este atașat la calcaneu la articulația subtalară.

Glezna asigură piciorului abilitatea de a se apleca în sus și în jos. Îmbinarea subtalară oferă piciorului abilitatea de a se roti dintr-o parte în alta.

Muschii piciorului:

Coborâți mâncarea din gleznă există un set de cinci oase, denumite oase tarsale, care funcționează într-un grup. Structura piciorului os se potrivesc în mod unic. De exemplu, atunci când piciorul este testat într-o direcție de către mușchii piciorului și piciorului, aceste oase se vor închide împreună pentru a forma o structură extrem de artroza cotului tratament de 2 grade. Cu toate acestea, odată ce piciorul este răsucite în direcția opusă, oasele se vor debloca și vor permite piciorului să se confirme la suprafața la care piciorul este în contact.

Există mai multe articulații între fiecare oase tarsal. Oasele tarsale sunt legate de cinci oase lungi și lungi ale piciorului numite metatarsalii.

Structura osoasa a piciorului:

Cele două părți ale oaselor sunt destul de rigid legate, fără prea multă mobilitate la nivelul articulațiilor. În cele din urmă, există oase care există structura piciorului degete, numite falangi.

Sus Scheletul piciorului incepe cu osul taluscare formeaza o parte din incheietura gleznei. Cele doua oase ale gambei, cel mai mare - tibia si cel mai mic - fibulase apropie unul de celalalt la nivelul gleznei pentru a forma o structura foarte stabila. Acest tip de structura este foarte cunoscuta tamplarilor si constructorilor care folosesc acest model in orice constructie, de la mobila la cladiri. Acest aranjament este foarte stabil.

Articulațiile dintre prima falangă și metatarsal și prima falangă sunt cunoscute sub numele de articulația metatarsofalangiană MYTP. Aceste articulații formează ceea ce se numește Mingea fontului.

 • Preparate de blocaj comun
 • În primul rând, pentru a asigura o mişcare uşoară, cu un minim de fricţiune, muşchii sunt îmbrăcaţi într-o structură asemănătoare pielii care poartă numele de fascie.
 • Artroza durerii severe a genunchiului
 • Anatomia piciorului
 • Durere în oasele articulației cotului
 • Anatomia picioarelor | Health Life Media
 • Piciorul | Anatomie si fiziologie
 • Artroza articulației interfalangiene a piciorului

Mișcarea acestor articulații este esențială pentru formarea modelului de mers pe jos. Nu există o mișcare prea mare care să apară între osul degetelor de la picioare.

Anatomia picioarelor

Hallux degetul mare este cel mai critic pentru abilitățile de mers pe jos. Acesta este primul punct MYP și este comun pentru probleme la nivelul piciorului.

ce ligamente și articulații doare

Legături și tendoane Ligamentele sunt țesuturile moi atașați-le la oase. Tendoanele sunt foarte asemănătoare cu tendoanele. Diferența este că tendoanele conectează mușchii la oase.

cauzele durerii articulare subite

Ambele structuri sunt formate din structura piciorului mici de colagen. Fibrele de colagen sunt îmbinate împreună pentru a forma o structură asemănătoare frânghiei.

Ligamentele și tendoanele vin în diferite dimensiuni, și cum ar fi frânghia, sunt înnebunite de multe fibre mai mici. Cu cât este mai groasă alinierea tendonului, cu atât mai puternic este ligamentul sau tendonul. Tendonul mare al lui Ahile este tendonul cel mai critic pentru alergare, mers și sărituri.

Meniu de navigare

Conectează mușchii viței la osul călcâiului pentru a permite oamenilor să se ridice pe degetele de la picioare. Tendonul tibial posterior conectează unul dintre mușchii mai mici ai vițelului la partea inferioară a piciorului.

 • Articulația falangelui degetului arătător al mâinii drepte doare
 • Caractere generale[ modificare modificare sursă ] Metatarsienii sunt oase lungi și perechi.
 • Dacă articulația mâinii drepte doare
 • Anatomia piciorului | Clinica Picioarelor
 • Vitamina condroitină glucozamină c
 • Anatomia piciorului - Noutati
 • Picior (anatomie) - Wikipedia
 • Boli ale articulațiilor umărului uman

Acest tendon permite sprijinul arcului și ne permite să întoarcem piciorul spre interior. Degetele de la picioare au tendoane conectate, care îndoaie degetele de la picioare și îndreptați degetele de la picioare pe vârful degetelor de la picioare.

dureri la nivelul picioarelor de șold

Tendonul anterior tibial oferă oamenilor capacitatea de a ridica piciorul. Două tendoane se execută în spatele buzei exterioare a gleznei numită malleolus lateral și ajută la întoarcerea piciorului spre exterior.

O mare parte din mișcarea din picior se datorează mușchilor mai puternici din partea inferioară a g; care tendoanele se atașează în picior. Contracția musculaturii din picior este principala modalitate prin care oamenii își mișcă picioarele pentru a merge pe jos, să stea și să sară.

intindere cvadriceps

În picior sunt mai mulți mușchi mai mici. Deși acești muschi nu sunt la fel de esențiali ca mușchii mai mici din mână, ele afectează modul în care funcționează degetele picioarelor. Leziuni la unele dintre aceste mușchi poate cauza probleme.